fbpx

dátum

2023.08.01.
Expired!

időpont

21:00

További információ

Jegyvásárlás

helyszín

Szigliget Várudvar
8264 Szigliget, Kisfaludy utca 30.

2:22 (CENTRÁL SZÍNHÁZ)

A Centrál Színház nyárra ismét Szigligetre költözik! Idei választásunk a WestEnd sikerdarabja hűsítő borzongással szolgál majd a fülledt nyári estéken. Szerelem, csalódás, humor és talán szellemek: garantált izgalom! Martinovics Dorina, Lengyel Tamás, Ágoston Kati és Mészáros András főszereplésével Puskás Tamás rendezésében érkezik a 2:22 – a szigligeti várudvar színpadára!

Jenny biztos benne, hogy új házukban minden éjjel 2 óra 22 perckor kísértet jár, de asztrofizikus férje, Sam hallani sem akar erről. Veszekedésbe torkollik a szülés utáni első vendégség, ahol a férfi pszichológus barátnője Lauren és új párja Ben a meghívottak. Valóban léteznek szellemek? Hiedelmek és tudomány ütközik, de van valami a levegőben, és egyre furcsább dolgok történnek! Jenny azt követeli, maradjanak ébren 2:22-ig, hogy kiderüljön az igazság!

Danny Robins misztikus története a londoni WestEnd legújabb szenzációja. Csodálatos mese, döbbenetes csattanóval, adrenalinnal teli este, ahol titkokra derül fény, és még szellemekkel is lehet (vagy nem lehet) találkozni.

Centrál Színház

Szervező

Centrál Színház

dátum

2023.08.01.
Expired!

időpont

21:00
Kategória

További információ

Jegyvásárlás
Jó szórakozást kívánunk!