fbpx

dátum

2023.08.10.
Expired!

időpont

21:00

További információ

Jegyvásárlás

helyszín

Szigliget Várudvar
8264 Szigliget, Kisfaludy utca 30.

MR ÉS MRS

Mr és Mrs… azaz Verebes Linda és Pindroch Csaba színészházaspár közös színpadi munkája egy népszerű angol kortárs író komédiája, melyet 2011. szeptember 30-án mutattak be a Budapesti Kamaraszínházban, ahol a színház sajnálatos bezárásáig a legnézettebb előadás volt.  A 2012/2013-as évadban a megújult Játékszín vezetősége nyitó előadásának választotta a Mr és Mrst és állandó műsorra tűzte, itt is az évad legtöbbet játszott és legsikeresebb előadása volt. Jelenleg a Thália Színház Télikertjében van állandó műsoron. 

Az állandó fővárosi játszóhely mellett Budapesten is több helyszínen, de számos vidéki városban, határon innen és túl nagy sikerrel játszották a darabot. Tíz évad alatt 50 helyszínen több mint 250 előadással büszkélkedhet a produkció. 

A produkció kétszereplős mivolta ellenére mindenhol- legyen az ezer férőhelyes szabadtéri színpad, vagy kamara jellegű művelődési ház- nagy szeretettel és nagy érdeklődéssel (teljes teltházakkal) fogadták. (A nagy kiállású díszlet alakítható minden térhez és technikai adottsághoz.)   

A produkció egyediségét bizonyítja, hogy maguk a játszó színészek a producerek is – valamint, hogy kizárólag szponzorok és magánemberek segítségével jött létre az előadás.  

Verebes Linda és Pindroch Csaba a komédia öt jelenetében, ötféle kapcsolatban, öt különböző jellemvonású embert formál meg. Hol felhőtlenül szórakoztató, hol szívbemarkoló, de mindig mélyen emberi és őszinte történetek, melyek a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül.  

A darab öt különböző jelenetből áll – öt pár-baj, azaz öt férfi és nő története elevenedik meg a színpadon.  Az előadás különlegessége, hogy a két színész végig a színpadon tartózkodik, ott „változnak”, öltöznek át a következő karakterré és ők díszítik át a színpadot is jelenetek között. 

A produkcióra nem akármilyen alkotói gárdát sikerült megnyerni a sztárházaspárnak. Az öt jelenetet öt rendező és öt ismert divattervező álmodta színpadra. 

 

Rendezők: Herendi Gábor és Fonyó Gergely filmrendezők 

Dolmány Attila, Megyeri Zoltán és Nagy Viktor színészek  

Jelmeztervezők: ARTISTA, Katti Zoób, MANIER, Náray Tamás  

Látványtervező: Pater Sparrow filmrendező  
Veres1 Színház

Szervező

Veres1 Színház

dátum

2023.08.10.
Expired!

időpont

21:00
Kategória

További információ

Jegyvásárlás
Jó szórakozást kívánunk!