A szigligeti Vár és a Szigliget Várudvar az ugyanaz?

grafikaielemek_VARUDVAR-2

Nem, a két helyszín nem ugyanaz. A Várudvarhoz a Kisfaludy utca 30. cím alatt lehet felsétálni. 

Van lehetőség asztalt foglalni a Szigliget Várudvar gasztro udvarban?

Sajnos erre nincs lehetőség, azonban idén sokkal több asztallal és ülőhellyel készültünk a vendégeink számára, érdemes a forgalmasabb idősávokban is többször szétnézni.

Szép kártyával is tudok fizetni?

Szép kártyával csak a színház, koncert és mozijegyeket tudják megvásárolni a látogatók.

grafikaielemek_VARUDVAR-3

Hol lehet parkolni?

Biciklivel és autóval is van lehetőség a parkolásra. Ha kerékpárral érkezel az udvar melletti kerékpár parkolóba tudod biztonságosan lelakatolni biciklidet, ha autóval akkor pedig a mellette lévő kialakított ingyenes parkolóban, vagy a Várudvar alatt a macskaköves út végén lévő területen tudod letenni az autód.

Kutyát, cicát bevihetek a területre?

A gasztro udvarba természetesen bejöhet veled kiskedvenced, azonban a koncertre és színházi előadásokra a balesetek elkerülése végett nem engedünk be háziállatot.

Jegyvásárlás nélkül is bemehetek az udvarba?

Természetesen igen, az éttermek az alsó, míg a koncert, előadások a felső szinten találhatóak, így elkülönül egymástól a kettő.

Hánykor kezdődnek a koncertek?

grafikaielemek_VARUDVAR-4

Koncertjeink kb. 20 órakor kezdődnek és 22 óráig tartanak. A kapunyitás időpontja ettől eltérő, általában a koncertkezdés előtt egy órával, már be tudsz lépni a színpad előtti kűzdőtérre. Ezek a kezdési időpontok a legtöbb koncertünkre érvényesek, DE vannak kivételek. Minden kezdési időpontot feltüntetünk a weboldalon és a Facebook oldalunkon is az adott eseménynél, illetve minden jegyvásárlással küldünk emailben a jegy mellé sok-sok hasznos információt az adott eseménnyel kapcsolatban.

A koncert után van buli?Nincs! Sajnos a falu lakóterületének közelsége miatt 22 óra után, nem áll módunkban bulit tartani mert megsértenénk a csendháborítási szabályokat.

grafikaielemek_VARUDVAR-8

Rossz idő esetén elmarad a koncert?Nem, a koncerteket rossz idő esetén is megtartjuk. Kizárólag katasztrófavédelmi vészhelyzet esetén marad el a koncert.

Ha elmarad a koncert – Ha új dátumra kerül egy koncert

grafikaielemek_VARUDVAR-4

Ha a koncert az eredeti dátumán nem tud megvalósulni, és sajnos új dátumot sem tudunk neki kijelölni de előzőleg vásároltál rá jegyet,akkor a jegyedre kérhetsz visszatérítést. 

A fenti lehetőségről jegyvásárlóinkat emailben is értesítjük, és megadunk minden fontos információt az ügymenetekkel kapcsolatban. 

FONTOS!  Visszatérítést kérni csak abban az esetben van lehetőség, ha olyan koncertre vásároltad a jegyed, ami új dátumra került vagy teljesen elmaradt!

A Szigliget Várudvar oldalán vásárolt jegyekkel kapcsolatban kihez lehet fordulni?Ha segítségre van szükséged, kérdésed van az online tranzakcióval kapcsolatban, vagy a vásárlás során tapasztalt problémáidra keresel megoldást, keresd kollégáinkat a következő elérhetőségen:

Email: info@varudvar.hu

grafikaielemek_VARUDVAR-2

Hol vásárolhatok jegyet?

Online jegyértékesítés:  

Szigliget Várudvar jegypénztár: 8264 Szigliget Kisfaludy utca 30.

Nyitvatartás: 

Helyszíni jegypénztárunkban lehetőség van készpénzes vásárlásra is, illetve kezelési költséget a helyszíni vásárlások esetében nem számítunk fel.

Ki kell nyomtatni az online vásárolt jegyet?

A belépőjegyet nem kötelező kinyomtatni, telefonról is el tudjuk fogadni; az fontos, hogy a QR-kód jól látható legyen. Környezetünk védelme érdekében még jobb is, ha nem nyomtatod ki.

Nem kaptam emailt a vásárlás után. Hol találom a jegyemet?

grafikaielemek_VARUDVAR-8

A link megérkezéséig maximum 24 óra telhet el, ha ezután sem kaptál a Passeumtól e-mailt, kérlek ellenőrizd a következőt:

  1. Nézd meg a SPAM (levélszemét) vagy Promóció (ha van ilyen) mappádat a leveleződben, hátha odakerült!

  2. Ha ott sem találod, írj nekünk az info@szigligetvarudvar.hu email címre és utánanézünk 🙂 

Nem sikerült online fizetnem. Mi lehet a probléma?

Amennyiben nem sikerült az online fizetés, kérlek győződj meg róla, hogy a bankkártyád alkalmas online fizetésre vagy átutalásra. A fizetés nem fog sikerülni, ha a kártya le van tiltva vagy érvénytelen.

ESETLEG PRÓBÁLD MEG A FELSOROLT LÉPÉSEKET:

  1. Próbáld elölről kezdeni a fizetési folyamatot, győződj meg róla, hogy helyes adatokat adsz meg!
  2. Amennyiben többszöri próbálkozás ellenére sem tudsz fizetni, a bankkártya kibocsátó bank ügyfélszolgálatán érdeklődj. A webshop sikertelen hibaüzenet oldalán található 32 karakterből álló transaction-ID-t továbbítsd bankod ügyfélszolgálatának, hogy segíteni tudjanak.


LEGGYAKRABBAN EZEK AZ ELŐFORDULÓ BANKKÁRTYA PROBLÉMÁK:

  1. A bankkártyád nem alkalmas online vásárlásra,
  2. Nincs fedezet a kártyán,
  3. A kártyán biztonsági limit van beállítva

Hány éves kor alatt ingyenes a koncert?

A Szigliget Várudvar koncert eseményeire a belépés 10 éves korig ingyenes. Kiskorúak csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak a Szigliget Várudvarban!