Miként lehet egy fine dining étterem hatalmas tapasztalatát és tudását street food köntösben megmutatni? Az értékek alapvetően hasonlóak a budapesti, nagy múltú Costes csoport által képviseltekhez: kiváló alapanyagok, kivételes receptek, saját tervezésű, egyedi gyártású (a Várudvar esetében faszenes) eszközök – avagy olyan technológiai háttér és szaktudás, amely hasonló környezetben ritkán fellelhető.
A nagysikerű kínálat bázis elemei mellett megjelenik Márk személyéhez elvitathatatlanul hozzátartozó ázsiai ízvilág is. Hogy miként? Kiderül idén nyáron a Várudvarban!
A nápolyi pizza forradalom éllovasaként immáron 5 éve hozzák el nektek az igazi dél-olasz életérzést. Megjárták több ízben a Gourmet fesztivált, a Sziget fesztivált és sok más rendezvényt is. A budapesti Kazinczy utcai főhadiszállásuk mellett rendkívül büszkék szigligeti egységükre is: merüljetek el a nápolyi pizzák különleges világában a Balaton partján is!
Bíró Lajos gourmet büféje szeretettel várja a rántotthús és egyéb disznóságok rajongóit. A budai A legendás, titkos morzsában panírozott rántotthús mellett olyan Bíró-féle klasszikusok is megtalálhatók a választékban, mint a Békebeli lecsókolbász, rántott kacsamáj, és a méltán kedvelt rántott sajt ’Lallipop’. A Fény utcai piac és a városligeti pavilon mellett a Várudvarba is elhozták két új, rántotthúsos és fasírtos szendvicsüket.
Az egyes egységeink nyitvatartása ettől eltérhet, a Gasztro fül alatt viszont megtaláljátok őket, ahogy a közösségi felületeken is az esetleges változást!