fbpx

Várudvar Gasztro

Egyszerű, de nagyszerű. Vagy éppen különleges ízkombinációk? Nálunk mindenki talál kedvére valót. A lényeg, hogy kizárólag minőségi ételekkel találkozhattok.
grafikai_7

COSTES

Miként lehet egy fine dining étterem hatalmas tapasztalatát és tudását street food köntösben megmutatni? Az értékek alapvetően hasonlóak a budapesti, nagy múltú Costes csoport által képviseltekhez: kiváló alapanyagok, kivételes receptek, saját tervezésű, egyedi gyártású (a Várudvar esetében faszenes) eszközök – avagy olyan technológiai háttér és szaktudás, amely hasonló környezetben ritkán fellelhető.

A nagysikerű kínálat bázis elemei mellett megjelenik Márk személyéhez elvitathatatlanul hozzátartozó ázsiai ízvilág is. Hogy miként? Kiderül idén nyáron a Várudvarban!

grafikai_4

DIGO

A nápolyi pizza forradalom éllovasaként immáron 5 éve hozzák el nektek az igazi dél-olasz életérzést. Megjárták több ízben a Gourmet fesztivált, a Sziget fesztivált és sok más rendezvényt is. A budapesti Kazinczy utcai főhadiszállásuk mellett rendkívül büszkék szigligeti egységükre is: merüljetek el a nápolyi pizzák különleges világában a Balaton partján is!

grafikai_2

BUJA DISZNÓ(K)

Bíró Lajos gourmet büféje szeretettel várja a rántotthús és egyéb disznóságok rajongóit. A budai A legendás, titkos morzsában panírozott rántotthús mellett olyan Bíró-féle klasszikusok is megtalálhatók a választékban, mint a Békebeli lecsókolbász, rántott kacsamáj, és a méltán kedvelt rántott sajt ’Lallipop’. A Fény utcai piac és a városligeti pavilon mellett a Várudvarba is elhozták két új, rántotthúsos és fasírtos szendvicsüket.

grafikai_4

GLÉDA

A Gléda immáron több éve van jelen a hazai vendéglátásban, 2023-ban ugyanakkor a szó szoros értelmében teljesen újjászületik. Hisszük, hogy Buda után Szigligeten is tudunk újat mutatni, ennek pedig kulcsa az a Gléda csapat, melyet a vendégek kedvelnek, szeretnek, akikre szívesen rábízzák magukat. Szigligeten egy varázslatos miliőt hoztunk létre, ahol a vendégeinkre budai törzshelyünkről magunkkal hozott klasszikus Gléda fogások – mint a Borjúpaprikás „tökéletes” tojásos nokedlivel – mellett magyar ízek előtt tisztelgő, ám ugyanakkor formabontó fogásokkal várunk minden hozzánk látogatót! A vajtök főzelék és rántott töltött paprikán át a fehérboros hallevesig kínálatunk szemet, ízlelőbimbókat és lelket gyönyörködtet.

Így kapnak vendégeink jó érzésekkel teli, őszinte, igazi vendéglátást, ahol hangulatok, a kedves gesztusok, a hangos tréfák, az érzések és ízek egy nagy csodává kovácsolódnak össze!

grafikai_7

VÁRUDVAR KONYHA

Idén nyáron a Szigliget Várudvar csapata is beállt a pult másik oldalára, és igazi különlegességeket hoztunk el nektek: lángos, gofri és hamburger, amit aztán a jobbnál-jobb turmixokkal koronázhattok meg. Minőségi gasztro élmény, és finom falatok az egész családnak!

grafikai_5

ELÉRHETŐSÉG:

Az egyes egységeink nyitvatartása ettől eltérhet, a Gasztro fül alatt viszont megtaláljátok őket, ahogy a közösségi felületeken is az esetleges változást!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy hogy elsők között értesülhess programjainkról, akcióinkról és izgalmas újdonságokról!

grafikai_9