A „Nem rossz” brand tavalyi sikeres fogadtatását követően természetesen idén sem hiányozhat Rácz Jenő évenként megújuló koncepciója a szigligeti Gasztroudvar kínálatából.

Ezúttal az édesszájúaknak kedvez majd a csillagállás, hiszen Jenő különleges, exkluzív desszertekkel rukkol elő – a nagy sikerre való tekintettel a kínálat egyik kulcselemeként közkinccsé teszi például az esküvőjén felszolgált pisztácia-feketeribizli tortácskát.

Az új termékcsoport bemutatásával nem titkolt célunk annak előrevetítése, hogy (spoiler) mivel bővül hamarosan a fővárosi Rumour-birodalom profilja.

A Costes csoport a hazai “fine dining” kiemelkedő szereplői. 2008 óta vezetőik a magyar gasztro forradalomnak, megszerezve az első közép-kelet-európai Michelin csillagot.

A Belváros után most pedig már második éve a Balaton mellett is lehetőségünk lesz az első osztályú street food élményt kiélvezni.   ​

A Digó a magyarországi nápolyi pizza forradalom éllovasaként immáron 5 éve hozza el nektek a dél-olasz életérzést. Megjártuk több ízben a Gourmet fesztivált, a Sziget fesztivált és sok más rendezvényt is. Korábban találkozhattál velünk a Római parton és az Erzsébet téri szabadtéri teraszunkon is. Jelenleg a Kazinczy utcai éttermünk a fő bázisunk mellette pedig nagyon büszkék vagyunk a két balatoni  popup kitelepülésünkre is.

Keressetek fel minket Szigligeten és Balatonakarattyán és merüljetek el a nápolyi pizzák különleges világában a Balaton partján is!

Bíró Lajos gourmet büféje júniustól a szigligeti Várudvarban is várja a rántotthús és egyéb disznóságok rajongóit. A budai Fény utcai piac, valamint a városligeti pavilon mellett idén nyáron már a Balaton egyik legjobb gasztro-helyszínén is elérhetők a Buja Disznók-k finomságai.

A legendás, titkos morzsában panírozott rántotthús mellett olyan Bíró-féle piaci klasszikusok is megtalálhatók a választékban, mint a Békebeli lecsókolbász, rántott kacsamáj, vagy a tavaly bevezetett, és azóta nagyon kedvelt rántottsajt ’Lallipop’.

Szigligetre is lehozzuk két új szendvicsünket, a Rántotthúsos, és a fasírtos szendót.

VÁRUDVAR GASZTRONÓMIA